lunes, 2 de junio de 2014

UN DIA GENIAL A LA RUTA DELS PAISATGE DELS GENIS.

Gaudí, Miró, Casals i Picasso

El diumenge, 8 de juny, visites guiades simultànies als centres culturals de la Ruta a les 12h al preu especial de 2 euros i gratuïtes per als menors de 14 anys


El Paisatge dels Genis organitza el diumenge 8 de juny l’activitat ‘Un dia Genial a la Ruta del Paisatge dels Genis amb Gaudí, Miró, Casals i Picasso’ que inclou visites guiades simultànies als cinc centres culturals de la Ruta al preu especial de 2 euros, i gratuïtes per als menors de 14 anys.
La Ruta del Paisatge dels Genis dóna a conèixer els quatre artistes universals que van passar llargues
temporades en municipis de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, a través de les anècdotes de la seva vida en relació amb el paisatge i el territori tarragoní, de les seves obres, dels seus valors, amb una visita guiada a les 12 hores a cadascun dels centres culturals dedicats a aquests genis: Gaudí Centre a Reus; Centre Miró a Mont-roig; Casa Nadiua de Pau Casals al Vendrell; Vil·la Museu Pau Casals al Vendrell i Centre Picasso a Horta de Sant Joan.
Per participar en l’activitat cal reserva prèvia, ja que les places són limitades, al correu electrònic de l’Oficina Tècnica del Paisatge dels Genis info@elpaisatgedelsgenis.cat. L’últim dia per inscriure’s és el 5 de juny.
Entre els assistents a les visites, se sortejarà una Targeta Genial i un àpat en un dels restaurants col·laboradors de la Ruta, per a dues persones.
La Targeta Genial és una multientrada que dóna accés als centres d’interpretació de la Ruta, així com als avantatges i promocions especials dels establiments col·laboradors.
El guanyador podrà escollir el restaurant en el que gaudirà de l’àpat d’entre els establiments col·laboradors de la Ruta a Reus, Mont-roig, el Vendrell i Horta de Sant Joan. (elpaisatgedelsgenis.cat/establiments.php)
La Ruta del Paisatge dels Genis consisteix en una proposta turística singular on sentir l'essència del paisatge que va ser la font d'inspiració dels artistes més universals i que, a més, ofereix les claus per poder interpretar les seves obres.

Es pot seguir tota la informació sobre ‘Un dia genial a la Ruta del Paisatge dels Genis amb Gaudí, Miró, Casals i Picasso’ 
i a Twitter (www.twitter.com/ansantacana) amb l’etiqueta #undiagenial

No hay comentarios:

Publicar un comentario