viernes, 4 de marzo de 2016

Ruta literaria "La Barcelona de Guimerà"

El proper diumenge 13 de març de 2016 es farà la Ruta literaria "La Barcelona de Guimerà"Prenent la impremta de La Renaixensa com a punt de partida, la Ruta permetrà als participants endinsar-se pels carrers de la Barcelona d’Àngel Guimerà per recórrer alguns espais destacats en la seva biografia de la mà dels seus escrits. Aquesta ruta organitzada des de la Casa Museu Àngel Guimerà del Vendrell forma part de les activitats que s'han organitzat dins del projecte que el Teatre Nacional de Catalunya (TNC) ha porta a terme per obrir la porta als clàssics, en concret a Àngel Guimerà. 


Enguany és l'epicentre d'una sèrie d'activitats que estan recordant i reivindicant la figura d'aquest autor cabdal del teatre català. Del programa, que porta per nom “Epicentre Guimerà”, en destaca la posada en escena de l'obra de Maria Rosa. Al Teatre Àngel Guimerà del Vendrell, es representarà el divendres 8 d’abril, a les 22h.  

La Ruta literària “La Barcelona de Guimerà”, ja es va fer el passat 21 de febrer amb un gran èxit d'assistència. La Ruta anirà a càrrec  de la responsable de la Casa Museu Àngel Guimerà del Vendrell: Àngels Santacana, historiadora i coordinadora de museus i Neus Oliveras, filòloga i professora de literatura catalana experta en l’obra de Guimerà.

Precisament, les responsables de la Casa Museu, així com la regidora de Cultura, Eva M. Serramià, i la tècnica programadora d’arts escèniques, Ció Pallarès, van ser presents a la roda de premsa del TNC, on es van desgranar les principals activitats de l’”Epicentre Guimerà”, que proposa una relectura de la figura i l’obra d’aquest fill predilecte del Vendrell. 
Informació i reserva: Casa Museu Àngel Guimerà, El Vendrell - tel 977 66 10 06 de 10h a 14h de dimarts a divendres
Cal inscripció prèvia (places limitades)

No hay comentarios:

Publicar un comentario